Lucky Im in love with my best friend…


Sejenak beranjak dari lagunya Jason Miraz, Lucky … syair yang banget banget bagus… setelah itu mulai merenung… apa memang enak yach dari best friend become a lover..
Kalo emang nyantol terus sich enak, tapi kalo setelah itu timbul ketidak cocokan,.. jadi hilang best friend kita satu, bener ngak sich

I remember, i have a good friend… who always be with me, in happiness and sadness, sempet aku ngrasa ‘in love’ .. tapi nga tau karna benernya susah ngebedain nya sama ‘just Crush”. Makin terpikir, makin suka jadi best friend nya indeed…. lebih bebas, lebih tanpa batas, lebih santai ungkapin apa yang ada di kepala.

Jadi.. apa bener lucky kalo in love with my best friend.. i dnt think so… better get someone else to be in love.. or being a lover and a best friend to someone at the same time, its better…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s